Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

Sol·licitud en línia de reposició de lents

Amb aquest formulari pots sol·licitar la teva reserva de lents per recollir-les a una de les nostres botigues.

Dades principals

Si ja tens fitxa de client, és imprescindible que introdueixis el número de telèfon que ens vas facilitar.

Característiques per a les lents

En cas que no disposis de tota la informació que et sol·licitem en aquest formulari, et recomanem que t’apropis a una de les nostres botigues per fer-te una revisió i així tenir la teva fitxa per a properes sol·licituds.

Ull Esquerre Ull Dret
Graduació de lents de contacte
Tipus de lents
Botiga de recollida


Abans d'enviar el formulari ha de llegir la següent informació bàsica sobre protecció de dades: El responsable del tractament és Óptica Balear S.A. Les seves dades seran tractades per a la tramitació de la seva sol·licitud i compliment de les nostres obligacions legals. La legitimació del tractament és la gestió de la relació amb els nostres usuaris i obligacions legals. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica a la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades accessible en la Política de privacitat publicada en aquesta web.